Vår bil

Tesla Model X med Falcon Wing-dörrar är Teslas SUV-modell och anses vara en av världens mest prestigefyllda bilar. Med dess otroliga krafter och säkerhet kombinerar den luxuös komfort med stil och trygghet.

Njut av en otrolig resa i denna framtidsbil!  

Tesla Model X

EV Elite:

Vårt koncept:

EV Elite föddes med grundtanke på att slå samman koncepten Komfort, Service och Miljö.

Vi vill helt enkelt sammanföra möjligheten för människor att kunna åka exklusivt med att åka miljövänligt. EV Elite är inte er vanliga taxiservice, vi levererar tveklös punktlighet i en stressfri miljö. Ta en flaska vatten, låt mobilen ladda och njut av en resa där er bekvämlighet står i högsta fokus till ett förmånligt pris.

Miljö:

" Vi vill att vikten av miljöfrågan ska förknippas med hela vår verksamhet.

Miljövänligt var och är lika prioriterat som förstklassig service för oss."

Adel Alborzi,

Grundare av EV Elite

Att värna om vår planet och alla dess invånare är inte bara en viktig aspekt för oss, utan hela grunden för vår verksamhets existens. Valet av förnybara bränslen var tveklöst – EV Elite existerar på planetens villkor. Därmed har vi med vår Tesla Model X tagit ställning i hållbarhetsfrågan: när du åker med EV Elite investerar du inte bara i premiumserivce och komfort, utan också i vår planets framtid och utveckling.

 

Vi anser att förnybara bränslen dessutom förhöjer samtliga premium-element i vår verksamhet, då bilen med dess icke-existerande buller tyst glider fram på vägarna i stilren och högklassig manér.

Adel Alborzi 

Ägare av EV Elite

Beställ din EV Elite-upplevelse!

Ring oss på telefonnummer: 0700 - 356 357

eller, lämna ett meddelande om du har en fråga:

Torallagatan 3C,

431 41

Mölndal

© 2020. Proudly created by Modern Life Media